Sri Vastu Vighnanashanam Yantra

7.200,00 £

Ova Sri Vastu Vighnanashanam Yantra je energizirana i posvećena te spremna za instalaciju.

SKU: SVVY Kategorija: Oznaka:

Opis

Sri Vastu Vighnanashanam Yantra za uklanjaje svih vastu nepravilnosti.

Gospodin Narayaṇa osobno opisuje ovu yantru toliko povoljnu da svaki stambeni, poslovni ili životni prostor učini zaštićenim i slobodnim od negativnog utjecaja lošeg Vastua (Vastu Doshe).

Život ili rad u zgradi koja ima nizak stambeni protok energije može naštetiti sreći, bogatstvu, financijama i sreći stanara. Kada struktura prima vrlo malo blagotvornih potpornih potencijala svemira, život i rad u takvom posjedu nisu ispunjeni.

Sri Vastu Vighnanashanam Yantra predstavlja vozilo što stvara energiju koja uništava sve poteškoće i smetnje u mjestu stanovanja. Ona donosi ljepotu, moć, sve vrste znanja, dobro zdravlje i bogatstvo, te povoljan  tijek stambene energije.


Budući da je tako moćna i vrlo povoljna, posebno zato što ju je sam Bog stvorio za dobrobit svih ljudskih bića, Sri Vastu Vighnanashanam Yantra stvorena je s posebnom pažnjom i detaljnim postupcima u ritualima kako bi mogla ispuniti svoju svrhu.

Ova yantra uključuje i sam ritual instalacije u Vašem domu na najpovoljniji dan i vrijeme (muhurtu). Instalacija se sastoji od yagye (vatrenog žrtvovanja) za koju se izračunava povoljna muhurta pokretanja snage yantre. Uz yantru dolazi mantra za povećanje obilja, sreće i blagostanja.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 30 × 30 × 4 cm
Materijal

Bakar – pozlaćeno

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.